Wednesday, November 15, 2017

Simple Makeup With Mary Kay Liquid Foundation & CC Cream SPF15

Nak kuar rumah tapi malas nak makeup tebal-tebal la...
tapi nak nampak flawless dan glowing dan tak nak la nampak kusam dan pucat je kan..

Amboi adik ni deman pulak ye...tp tak pe u all tak perlu risau sebab Marykay kan ada CC Cream Sunscreen SPF15 dan liquid foundation boleh bantu anda bersiap dengan cepat bersama tekstur litupan yang ringan dan nipis tapi makeup nampak flawless gitu

yang penting CC Cream ini ada Sunscreen SPF15 dan liquid foundation memiliki texture yang ringan mestilah terbaik daripada Mary kay khas untuk anda yang sentiasa nak cepat, malas nak makeup tebal-tebal tapi nampak berseri dan masih dilindungi dari sinaran matahari yang merbahaya...


cantikan adik manis ni bergaya dengan liquid foundation dan CC Cream Mary Kay..

vMarykay CC Cream and liquid foundation

marykay liquid foundation flawless and glowing makeup

marykay liquid foundation flawless and glowing makeup

marykay liquid foundation flawless and glowing makeup


AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

SMS/Whatsapp : 019-4582016 

 for FREE : 
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, July 12, 2017

Customer order, 12 Julai 2017


Syukur alhamdulillah rezeki tak pernah putus-putus...ada je setiap hari customer ingin mencuba produk kecantikan Mary kay...


Produk kecantikan mary kay

Produk kecantikan mary kay

Produk kecantikan mary kay

untuk diposkan ke :

jerantut Pahang
Klang Selangor
kangar Perlis
Skudai Johor
Pontian Johor
Pasir Mas kelantan
Kota bahru kelantan
Ipoh Perak


dah siap packing semuanya...mlm ni sis pm tracking no ya..




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
 019-4582016 

 for FREE : 
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, July 4, 2017

Set Jerawat Marykay, Clear Proof

BRAND NEW MARY KAY CLEAR PROOF

Set penjagaan wajah yang sesuai untuk anda yang menghadapi masalah kulit wajah seperti :

  • jerawat serious / batu , merah
  • resdung kritikal
  • jerawat pasir
  • jerawat nanah


jom sis perkenalkan pada anda semua rangkaian penjagaan kulit wajah clear proof yang terdiri daripada :

cleanser
masker
toner
perawat 
serum
perawat

set jerawat mary kay clear proof


jika anda menghadapi masalah ini wajib cuba set CLEAR PROOF ACNE SKIN SET ini daripada Mary kay.

pm sis utk tahu promosi bulan ni...dan free skin consultation



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

 019-4582016 
 for

 FREE : 
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, March 8, 2017

Testimoni Mary kay Botanical Skincare bagi masalah jerawat


Sape nak kulit cantik, bersih dan sihat ...???

kulit yang cantik, bersih sihat bermula deripada rutin penjagaan wajah yang betul..

paling penting..u all jangan tinggalkan 4 asas penjagaan wajah ni di mana ia menjadi rutin penjagaan kulit seharian...ia terdiri daripada :

šŸ’–Langkah 1-Cleanser

membuang kekotoran pada kulit wajah dari dalam liang pori hingga ke permukaan, menganjalkan kulit wajah
.
šŸ’–Langkah 2-Mask
membuang sel kulit mati dengan lebih efisien, mengecutkan jerawat
membuang whitehead dan blackhead
melembutkan kulit wajah
.
šŸ’–Langkah 3-Freshen
menyegarkan kulit setelah dibersih dan 'disental' dengan MASK
menutup liang liang pori wajah
.
šŸ’–Langkah 4-Hydrate
melembapkan kulit wajah
menggalakkan pertumbuhan tisu muka yang sihat mengelakkan dan mencegah pertumbuhan jeragat
menutup liang liang pori muka dengan lebih efisien meremajakan kulit wajah
.


testimoni Mary kay set botanical

testimoni Mary kay set botanical


Sharing dua org customer sis, Baru 3 minggu pakai set botanical dah nampak kesan! Kedua-dua customer sis ni pakai set Botanical.. Happy sangat diaorang bila kulit dah makin sihat, bersih dan cantik. Yang penting kena istiqamah, konsisten pakai ikut aturan, jangan skip regim penjagaan kulit. Insyallah kulit yang sihat , bersih bakal jadi milik anda jugak .



Sape lagi nak kulit SIHAT dan CANTIK dengan Mary Kay ..tak perlu tunggu lama dm/whatsapp sis skg!!..free consultation dr sis .



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 8, 2017

Set penjagaan wajah yang seimbang

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Kandungan  yang berasaskan botanical dan mineral yang bebas darpada bahan kimia terlarang... dan amat sesuai untuk golongan remaja yang kebanyakannya mereka mengalami masalah jerawat dan masalah-masalah seperti berikut :


  • jerawat
  • kulit terlalu kering atau berminyak
  • liang pori-pori agak besar
  • banyak whitehead  atau blackhead
  • wajah gelap, kusam, sunburn
  • skin sensitif akibat  pemakaian produk yang mengandungi bahan kimi


Dapatkan set botanical dengan segera..kerana kualiti nya terjamin, ramai yang telah mencubanya..alhamdulillah jimat dan tahan lama.. yang penting, penggunaan yang consistent anda akan dapat kulit wajah yang sihat dan bersih.


Mulakan dengan set botanical effect anda pasti merasa kepuasannya..cepat pm sis semua ready stock.


Mary kay Botanical Effect




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

Wednesday, February 1, 2017

Customer order, 1 February 2017


 
 
untuk di pos ke :
 
Sandakan Sabah
Kota Kinabalu Sabah
Miri Sarawak
Jerantut Pahang
Baling Kedah
Jitra Kedah
KAngar Perlis
Kudat Sabah
Mersing Johor
Sungkai Perak
Tanah merah Kelantan
Pantai Remis Perak
Lumut Perak
Banting Selangor
Cheras Selangor
Paka Terengganu
Kuantan Pahang
 
Produk kecantikan mary kay
 
Postage everydayšŸ‘
fast service šŸ‘
ready stok šŸ‘

Semua utk customer tersayang sis..

Setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .

Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer ..
Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..

Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay..

sape nk order pm akak.. ckp je nk ordee produk apa.. semua ready stok.. payment hari ni.. hari ni jg akak pos ..

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

šŸ‘‰membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
šŸ‘‰Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci y berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. .
Dan lama kelamaan skin akan Menjadi kering, mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif ..


Mary kay Botanical Effect Skincare


set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

šŸ‘‰membantu menanggalkan sel2 kulit mati
šŸ‘‰mengecilkan pori2, šŸ‘‰membersihkan pori2 tersumbat
šŸ‘‰membersihkan wajah dr kekotoran y terpendam Dibwh lapisan kulit šŸ‘‰menganjalkan kulit..
šŸ‘‰membersihkan wajah Dr Black dan white head

Mary kay Botanical Effect Skincare



Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :


Fungsinya untuk : šŸ‘‰membantu membersihkan wajah Dr saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
šŸ‘‰mengetatkan dan mengecilkan liang roma y terbuka šŸ‘‰apply pakai freshen selepas cleanser atau mask..


Mary kay Botanical Effect Skincare



4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
  • ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya UTk :
    šŸ‘‰membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari..
    šŸ‘‰Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap
    šŸ‘‰jeragat dDan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awek muda perlu sentiasa pakai pelembapšŸ˜‰
Mary kay Botanical Effect Skincare

 
Botanical Skincare Mary Kay


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
  for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class