Wednesday, February 8, 2017

Set penjagaan wajah yang seimbang

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Kandungan  yang berasaskan botanical dan mineral yang bebas darpada bahan kimia terlarang... dan amat sesuai untuk golongan remaja yang kebanyakannya mereka mengalami masalah jerawat dan masalah-masalah seperti berikut :


  • jerawat
  • kulit terlalu kering atau berminyak
  • liang pori-pori agak besar
  • banyak whitehead  atau blackhead
  • wajah gelap, kusam, sunburn
  • skin sensitif akibat  pemakaian produk yang mengandungi bahan kimi


Dapatkan set botanical dengan segera..kerana kualiti nya terjamin, ramai yang telah mencubanya..alhamdulillah jimat dan tahan lama.. yang penting, penggunaan yang consistent anda akan dapat kulit wajah yang sihat dan bersih.


Mulakan dengan set botanical effect anda pasti merasa kepuasannya..cepat pm sis semua ready stock.


Mary kay Botanical Effect




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

Wednesday, February 1, 2017

Customer order, 1 February 2017


 
 
untuk di pos ke :
 
Sandakan Sabah
Kota Kinabalu Sabah
Miri Sarawak
Jerantut Pahang
Baling Kedah
Jitra Kedah
KAngar Perlis
Kudat Sabah
Mersing Johor
Sungkai Perak
Tanah merah Kelantan
Pantai Remis Perak
Lumut Perak
Banting Selangor
Cheras Selangor
Paka Terengganu
Kuantan Pahang
 
Produk kecantikan mary kay
 
Postage everyday👍
fast service 👍
ready stok 👍

Semua utk customer tersayang sis..

Setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .

Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer ..
Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..

Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay..

sape nk order pm akak.. ckp je nk ordee produk apa.. semua ready stok.. payment hari ni.. hari ni jg akak pos ..

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

👉membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci y berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. .
Dan lama kelamaan skin akan Menjadi kering, mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif ..


Mary kay Botanical Effect Skincare


set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat
👉membersihkan wajah dr kekotoran y terpendam Dibwh lapisan kulit 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah Dr Black dan white head

Mary kay Botanical Effect Skincare



Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :


Fungsinya untuk : 👉membantu membersihkan wajah Dr saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉mengetatkan dan mengecilkan liang roma y terbuka 👉apply pakai freshen selepas cleanser atau mask..


Mary kay Botanical Effect Skincare



4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
  • ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya UTk :
    👉membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari..
    👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap
    👉jeragat dDan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awek muda perlu sentiasa pakai pelembap😉
Mary kay Botanical Effect Skincare

 
Botanical Skincare Mary Kay


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
  for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

My Achievement on 2016

My Achievement 2016 

Syukur alhamdulillah berkat usaha dan doa seminar 2016  tahun ni banyak dapat anugerah...yang paling gembira sekali dapat

 2 bentuk cincin berlian daripada Mary kay + Gold bar pin 
juga

 di nobatkan sebagai Top 5 Court Personal Sales Malaysia Dan Singapore
dan TOP 9 Court of SHaring Malaysia dan Singapore...


Tqvm my team Gorgeous Swan Unit kerana sentiasa menyokong akak selama ini dan juga customer tercinta..

happy sgt..kerja akak hanya mencantikan wanita sahaja..

jom kome..cantik sambil menjana pendapatan





Diamond rings special design by Habib + 
Gold Bar pin special design by Wah Chan 



Cincin Court of Sharing...cantik ring ni.. sayang nya nak pakai

next year boleh buat collection lagi












anda nak tak dapat penganugerahan dan hadiah-hadiah istimewa seperti akak dapat ni...

semua free tau..

jom apa lagi mai pm akak..akak akan share dgn anda bagaimana ada boleh grap hadiah-hadiah daripada mary kay ini..




AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Limited Edition Skinvigorate Cleansing Brush

Selamat malam semua..🙋🏻🙋🏻


Malam ni sebelum tido jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan😃 .
jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..yg ni LIMITED EDITION ye warna purple, mmg nyesal habis korang kalau tak grab awal2😥

Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition



Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition




Keistimewaan #skinvigorate .

1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead di wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Membuang sel kulit mati
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .

Hanya letak je berus pd wajah.. Dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut seperti berada di SPA pulak.. Memang best👍🏼

Sape nak cuba berus comel ni .. Whatsapp akak skg

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class