Friday, May 17, 2013

Jana Pendapatan dengan Shaklee


BAgaimana nak buat duit atau jana pendapatan dengan Shaklee???

Walaupun anda berkerja sebagai pengurus, eksekutif, pengawai, kerani, guru, pensyarah dan sebagainya, anda masih berpeluang menjalankan perniagaan secara part time sama ada secara online, di rumah, di tempat kerja kerana ia mendatangkan pendapatan sampingan kepada anda..

Hanya dengan mendaftar dan bayar sebanyak RM65 anda telah menjadi ahli Shaklee dan layak mendapat keistimewaan yang diberikan oleh syarikat. Anda hanya perlu menghubungi saya & saya akan uruskan pendaftaran atau datang sendiri ke branch terdekat dengan menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline.

Apa kelebihan menjadi ahli?

* boleh membeli produk dengan harga ahli & mengumpul point dlm bentuk uv

* jika rajin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee, boleh meningkatkan uv tanpa ada downline.

* jika mencapai minimum 150 uv (lebih kurang belian RM450 sebulan) boleh menukarkan uv kepada cash (lebih kurang RM22.50. Siapa nak bagi kita RM22.50 tu kan?)

* jika berminat untuk serius berbiz, ada kelas khas disediakan atau join group dalam FB untuk dapat ilmu-ilmu mengenai produk Shaklee.

* Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local & international/Umrah yg ditaja sepenuhnya oleh Shaklee jika cukup syarat.
Hanya kita yg boleh mengubah nasib diri, keluarga & ummah. Insya allah...

Berminat? Boleh hubungi saya di:
NO. hp : 0194582016
Email: azaflower@yahoo.com atau

No comments:

Post a Comment