Tuesday, January 31, 2017

Customer order 30 January 2017


Postage Everyday!!

fast service!!

ready stok !!


Semua utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y order dgn sis.. Ada yang repeat ordee .. Ada new customer.. .


TQVM to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous darling


Misi sis... memperkayakan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm sis sape nk cantik dgn mary kay


Produk kecantikan mary kay

untuk di pos kan ker :

Jitra Kedah
Gemas Negeri Sembilan
Gelugor Penang
Durian Daun Dalam, Melaka
Tumpat kelantan
Setapak Kuala LUmpur
Jalan Ampang Kuala Lumpur
Sungai penang Penang
Batu Pahat Johor
Bagan Serai Perak

1 COD...Seberang Jaya, Penang


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
019-4582016

for FREE :

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, January 25, 2017

Tip kenali jenis kulit anda sebelum memilih SKINCARE.

Selamat pagi semua...💋
produk mary kay



Sharing for today .


sebelum memilih SKINCARE kita  WAJIB tahu  dahulu jenis kulit kita yerrr
.
KENALI JENIS KULIT ANDA??


Mary Kay telah membangunkan pelbagai jenis produk penjagaan kulit untuk memenuhi keperluan unik kulit anda. Biar saya jelaskan jenis-jenis kulit anda. Secara asasnya, terdapat empat jenis kulit:

🌸Kulit kering : kulit kering salalu berasa ketat dan mungkin disertai garis-garis halus. Porinya lebih kecil tetapi kulit berasa kering dan kasar jika disentuh. Keperluan utama kulit kering adalah menambahkan lembabkan dan menghidrat semula kulit begi mengurangkan kedutan dan pengelupasan.

🌸Kulit normal : kulit normal kelihatan licin, halus serta mempunyai nada kulit yang sihat. Tekstur kulitnya halus dan porinya tidak ketara. Tumpuan untuk kulit normal adalah mengekalkan keseimbanganlembapan supaya kulit kekal sihat.
.
🌸Kulit berminyak : ciri-ciri kulit berminyak adalah ketara; porinya kasar dan kulit kelihatan berkilat. Sebumnya berlebihan menyebabkan pori tersumbat dan berjerawat. Tumpuannya adalah untuk mengawal penghasilan sebum dan membersihkan pori yang tersumbat dengan kotoran dan minyak berlebihan.
.
🌸Kulit kombinasi : jenis kulit ini agak lazim. Kulit jenis ini agak normal kecuali kawasan zon T adalah berminyak sementara kawasan lain di muka adalah kering atau normal.tumpuan bagi kulit jenis ini adalah memastikan kulit sihat dan seimbang dengan menghidratkan kawasan kering dan mengawal tempat yang berminyak.
.
“Bolehkah anda kenal pasti jenis kulit anda? Memilih produk penjagaan kulit yang betul dan focus pada regimen penjagaan kulit yang betul akan menghasilkan keputusan yang terbaik. Sekarang, marilah kita mengenal pasti satu regimen penjagaan kulit yang khusus untuk jenis kulit dan keperluan kulit anda.”

Need advice and free consultation...pm sis ok

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 23, 2017

Testimoni masalah Jerawat

 
 
Marykay testimoni

Marykay testimoni
Marykay testimoni
 

Siapa kata jerawat teruk macam ni takde jalan penyelesaiannya lagi dah? Dah tak ada harapan nak pulih balik?


 Ehemm, salah tuu. Kalau tak ade, takkan laa tiba-tiba bole ada testimoni mcm ni kan? Hehe. Sabar, jgn runsing. Setiap masalah, pasti ada jalan penyelesaian. Selagi kita tak cuba, kita tak tahu kan? Lagisatu, kene laa jd pengguna yg bijak, kene pilih produk yg betul, jgn pilih yg tutttttt.


Yapp! Mmg seronok bila dgr "kesan seawal 7hari dah pulih" tapi anda perlu tahu tak kandungan nya....


Proses pembaik pulih sel kulit sihat mengambil masa 28hari untuk pulih semula tau. So, cuba fikirkan yeee. Ingat, kulit kita ni nak pakai lama tauu.


Whatsapp sis untuk dapatkan consultasi untuk kulit anda.

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, January 21, 2017

Customer order, 15 January 2017

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


Limited Edition Skinvigorate Purple in the house😍

so far dah 10 customer grab Limited edition Skinvigorate cleansing brush ni tau! , For you information.. Hanya bulan Januari ni aje Skinvi Brush kuar warna purple so pas ni kuar wana putih.. so rugi nyeee kalau u all x grab dr sekarang..


Grab now coz stocks sangat-sangat limited! Sekelip mata je boleh sold out ok! . 
Jgn tunggu lama-lama pm@ dm sis now!!!


AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, January 19, 2017

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless

Mary kay Produk kecantikan



Mary kay Produk kecantikan



"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan consistency pakai Skincare Mary kay..Skin dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka bila dah bersih & sihat kan...


sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan 
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 16, 2017

Mary Kay Leadership Conference 2017

All Sales Director Mary Kay & Singapore berada di E & O Hotel Penang for 
Leadership conference 2017

 Yeahhhh






















 Antara wanita2 yang suka cantik, ada income & kerjaya...







       Bollywood Night..so fun and enjoyed




Favorite picture ... Bollywood family




Our team building activity during 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, January 12, 2017

Limited Edition Skinvigorate Cleansing Bursh


Selamat malam semua..🙋🏻🙋🏻


Malam ni sebelum tido jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan😃 .
jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..yg ni LIMITED EDITION ye warna purple, mmg nyesal habis korang kalau tak grab awal2😥

Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition



Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition




Keistimewaan #skinvigorate .

1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead di wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Membuang sel kulit mati
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .

Hanya letak je berus pd wajah.. Dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut seperti berada di SPA pulak.. Memang best👍🏼

Sape nak cuba berus comel ni .. Whatsapp akak skg

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, January 11, 2017

Set Pencerahan Mary kay Tanpa Proses Pengelupasan

MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu 

  • Foaming Cleanser 
  • Mask
  • Freshen 
  • Serum ( winning "whitening awards" CLEO 2016), 
  • Ultimate Cream. .
Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser

Antara Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser : 

✔️Berkesan membuang kotoran pada kulit
✔ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
✔ Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yg lebih cekap
✔ Kulit terasa lembut,  licinbersih dan segar
✔ Memperbaiki tekstur kulit
✔ Mencerahkan kulit kusam
✔ Dapat membilas dengan mudah
✔ Cukup lembut untuk kegunaan harian

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Mask


Kelebihan yang dimilik oleh Melacep Mask..
✔️Kulit kelihatan bercahaya dan berseri
✔️Meningkatkan daya hidup kulit
✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit
✔️Dapat dibilas dengan mudah
✔️Lembut pada kulit.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kelebihan MelaCEP Plus+™ ✅ Freshener... adalah Losyen yang mencerahkan dan melembutkan, dirumuskan dengan MelaCEP Plus+™ Luminous Complex yang eksklusif, membuatkan kulit lembut dan berseri.

✔ Kulit terasa lebih sihat dan segar.
✔ Kulit terasa lebih cerah dengan ketara.
✔ Kulit tampak berseri dari dalam.




Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Ultimate Cream

✔ Menyediakan pelembapan serta-merta.
✔ 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam pencerahan kulit.
✔ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
✔ Meresap masuk ke dalam kulit dengan cepat.
✔ Meningkatkan kilauan kulit dengan segera.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Ultimate Serum


Kebaikan Melacep Plus Ultimate Serum :
✔️ Mencerah kan kulit


✔️Mensekata kan tona kulit wajah anda


✔️ Menaikkan seri wajah

✔️ Memudarkan jeragat

✔️ Memudarkan parut2 jerawat

✔️ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan

✔️ Cepat absorb dalam kulit .
.

Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless. 

Pm akak skg... 


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order 10 January 2017




Postage everyday..
fast service ...
Ready stok .. 

Semua service ini utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y oder dgn sis..mcm goreng pisang panas pulak.. Ada y repeat order .. Ada new customer.. .

..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..


Misi sis... memperkayakan kehidupan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..

pm sis sape nk cantik dgn mary kay

untuk di pos ke :

Kota Kinabalu Sabah
Jerantut Pahang
Alor Setar kedah
Kangar Perlis
Labuan Sabah
Kuching Sarawak
Johor Bahru, Johor
Air Keroh Melaka
Banting Selangor
Petaling Jaya Selangor
Kudat Sabah
Temerloh Pahang
Jeli Kelantan
Pasir Putih Kelantan
Sibu Sabah
Miri Sabah
Pokok Sena Kedah
Kuala nerang Kedah
Bukit Baru Melaka
Selayang Selangor




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

The Best CC Cream in The World

Marykay CC Cream SPF15


The best cc cream in the world...Sebab ianya mengandungi pelindungan uv SPF15! 


Texture yg ringan dan lembut ! 


Nak tahu tak apa kelebihan cc cream Mary Kay ni

CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah. 


Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak

Marykay CC Cream SPF15

KELEBIHAN CC Cream Mary Kay:


1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.
3. Bebas Minyak & wangi
4. Diuji oleh pakar dermatologist.
5. Tidak menyumbatkan pori-pori.

8 KEBAIKAN dalam 1 cream:

🌹 Melawan garis halus dan tanda penuaan.
🌹Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
🌹Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
🌹Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
🌹Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
🌹Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
🌹Mengurangkan kemerahan pada kulit.
🌹Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.



AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class