Wednesday, July 12, 2017

Customer order, 12 Julai 2017


Syukur alhamdulillah rezeki tak pernah putus-putus...ada je setiap hari customer ingin mencuba produk kecantikan Mary kay...


Produk kecantikan mary kay

Produk kecantikan mary kay

Produk kecantikan mary kay

untuk diposkan ke :

jerantut Pahang
Klang Selangor
kangar Perlis
Skudai Johor
Pontian Johor
Pasir Mas kelantan
Kota bahru kelantan
Ipoh Perak


dah siap packing semuanya...mlm ni sis pm tracking no ya..




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
 019-4582016 

 for FREE : 
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, July 4, 2017

Set Jerawat Marykay, Clear Proof

BRAND NEW MARY KAY CLEAR PROOF

Set penjagaan wajah yang sesuai untuk anda yang menghadapi masalah kulit wajah seperti :

  • jerawat serious / batu , merah
  • resdung kritikal
  • jerawat pasir
  • jerawat nanah


jom sis perkenalkan pada anda semua rangkaian penjagaan kulit wajah clear proof yang terdiri daripada :

cleanser
masker
toner
perawat 
serum
perawat

set jerawat mary kay clear proof


jika anda menghadapi masalah ini wajib cuba set CLEAR PROOF ACNE SKIN SET ini daripada Mary kay.

pm sis utk tahu promosi bulan ni...dan free skin consultation



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

 019-4582016 
 for

 FREE : 
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, March 8, 2017

Testimoni Mary kay Botanical Skincare bagi masalah jerawat


Sape nak kulit cantik, bersih dan sihat ...???

kulit yang cantik, bersih sihat bermula deripada rutin penjagaan wajah yang betul..

paling penting..u all jangan tinggalkan 4 asas penjagaan wajah ni di mana ia menjadi rutin penjagaan kulit seharian...ia terdiri daripada :

💖Langkah 1-Cleanser

membuang kekotoran pada kulit wajah dari dalam liang pori hingga ke permukaan, menganjalkan kulit wajah
.
💖Langkah 2-Mask
membuang sel kulit mati dengan lebih efisien, mengecutkan jerawat
membuang whitehead dan blackhead
melembutkan kulit wajah
.
💖Langkah 3-Freshen
menyegarkan kulit setelah dibersih dan 'disental' dengan MASK
menutup liang liang pori wajah
.
💖Langkah 4-Hydrate
melembapkan kulit wajah
menggalakkan pertumbuhan tisu muka yang sihat mengelakkan dan mencegah pertumbuhan jeragat
menutup liang liang pori muka dengan lebih efisien meremajakan kulit wajah
.


testimoni Mary kay set botanical

testimoni Mary kay set botanical


Sharing dua org customer sis, Baru 3 minggu pakai set botanical dah nampak kesan! Kedua-dua customer sis ni pakai set Botanical.. Happy sangat diaorang bila kulit dah makin sihat, bersih dan cantik. Yang penting kena istiqamah, konsisten pakai ikut aturan, jangan skip regim penjagaan kulit. Insyallah kulit yang sihat , bersih bakal jadi milik anda jugak .



Sape lagi nak kulit SIHAT dan CANTIK dengan Mary Kay ..tak perlu tunggu lama dm/whatsapp sis skg!!..free consultation dr sis .



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 8, 2017

Set penjagaan wajah yang seimbang

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Kandungan  yang berasaskan botanical dan mineral yang bebas darpada bahan kimia terlarang... dan amat sesuai untuk golongan remaja yang kebanyakannya mereka mengalami masalah jerawat dan masalah-masalah seperti berikut :


  • jerawat
  • kulit terlalu kering atau berminyak
  • liang pori-pori agak besar
  • banyak whitehead  atau blackhead
  • wajah gelap, kusam, sunburn
  • skin sensitif akibat  pemakaian produk yang mengandungi bahan kimi


Dapatkan set botanical dengan segera..kerana kualiti nya terjamin, ramai yang telah mencubanya..alhamdulillah jimat dan tahan lama.. yang penting, penggunaan yang consistent anda akan dapat kulit wajah yang sihat dan bersih.


Mulakan dengan set botanical effect anda pasti merasa kepuasannya..cepat pm sis semua ready stock.


Mary kay Botanical Effect




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

Wednesday, February 1, 2017

Customer order, 1 February 2017


 
 
untuk di pos ke :
 
Sandakan Sabah
Kota Kinabalu Sabah
Miri Sarawak
Jerantut Pahang
Baling Kedah
Jitra Kedah
KAngar Perlis
Kudat Sabah
Mersing Johor
Sungkai Perak
Tanah merah Kelantan
Pantai Remis Perak
Lumut Perak
Banting Selangor
Cheras Selangor
Paka Terengganu
Kuantan Pahang
 
Produk kecantikan mary kay
 
Postage everyday👍
fast service 👍
ready stok 👍

Semua utk customer tersayang sis..

Setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .

Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer ..
Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..

Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay..

sape nk order pm akak.. ckp je nk ordee produk apa.. semua ready stok.. payment hari ni.. hari ni jg akak pos ..

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

👉membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci y berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. .
Dan lama kelamaan skin akan Menjadi kering, mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif ..


Mary kay Botanical Effect Skincare


set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat
👉membersihkan wajah dr kekotoran y terpendam Dibwh lapisan kulit 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah Dr Black dan white head

Mary kay Botanical Effect Skincare



Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :


Fungsinya untuk : 👉membantu membersihkan wajah Dr saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉mengetatkan dan mengecilkan liang roma y terbuka 👉apply pakai freshen selepas cleanser atau mask..


Mary kay Botanical Effect Skincare



4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
  • ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya UTk :
    👉membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari..
    👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap
    👉jeragat dDan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awek muda perlu sentiasa pakai pelembap😉
Mary kay Botanical Effect Skincare

 
Botanical Skincare Mary Kay


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
  for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

My Achievement on 2016

My Achievement 2016 

Syukur alhamdulillah berkat usaha dan doa seminar 2016  tahun ni banyak dapat anugerah...yang paling gembira sekali dapat

 2 bentuk cincin berlian daripada Mary kay + Gold bar pin 
juga

 di nobatkan sebagai Top 5 Court Personal Sales Malaysia Dan Singapore
dan TOP 9 Court of SHaring Malaysia dan Singapore...


Tqvm my team Gorgeous Swan Unit kerana sentiasa menyokong akak selama ini dan juga customer tercinta..

happy sgt..kerja akak hanya mencantikan wanita sahaja..

jom kome..cantik sambil menjana pendapatan





Diamond rings special design by Habib + 
Gold Bar pin special design by Wah Chan 



Cincin Court of Sharing...cantik ring ni.. sayang nya nak pakai

next year boleh buat collection lagi












anda nak tak dapat penganugerahan dan hadiah-hadiah istimewa seperti akak dapat ni...

semua free tau..

jom apa lagi mai pm akak..akak akan share dgn anda bagaimana ada boleh grap hadiah-hadiah daripada mary kay ini..




AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Limited Edition Skinvigorate Cleansing Brush

Selamat malam semua..🙋🏻🙋🏻


Malam ni sebelum tido jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan😃 .
jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..yg ni LIMITED EDITION ye warna purple, mmg nyesal habis korang kalau tak grab awal2😥

Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition



Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition




Keistimewaan #skinvigorate .

1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead di wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Membuang sel kulit mati
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .

Hanya letak je berus pd wajah.. Dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut seperti berada di SPA pulak.. Memang best👍🏼

Sape nak cuba berus comel ni .. Whatsapp akak skg

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, January 31, 2017

Customer order 30 January 2017


Postage Everyday!!

fast service!!

ready stok !!


Semua utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y order dgn sis.. Ada yang repeat ordee .. Ada new customer.. .


TQVM to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous darling


Misi sis... memperkayakan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm sis sape nk cantik dgn mary kay


Produk kecantikan mary kay

untuk di pos kan ker :

Jitra Kedah
Gemas Negeri Sembilan
Gelugor Penang
Durian Daun Dalam, Melaka
Tumpat kelantan
Setapak Kuala LUmpur
Jalan Ampang Kuala Lumpur
Sungai penang Penang
Batu Pahat Johor
Bagan Serai Perak

1 COD...Seberang Jaya, Penang


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
019-4582016

for FREE :

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, January 25, 2017

Tip kenali jenis kulit anda sebelum memilih SKINCARE.

Selamat pagi semua...💋
produk mary kay



Sharing for today .


sebelum memilih SKINCARE kita  WAJIB tahu  dahulu jenis kulit kita yerrr
.
KENALI JENIS KULIT ANDA??


Mary Kay telah membangunkan pelbagai jenis produk penjagaan kulit untuk memenuhi keperluan unik kulit anda. Biar saya jelaskan jenis-jenis kulit anda. Secara asasnya, terdapat empat jenis kulit:

🌸Kulit kering : kulit kering salalu berasa ketat dan mungkin disertai garis-garis halus. Porinya lebih kecil tetapi kulit berasa kering dan kasar jika disentuh. Keperluan utama kulit kering adalah menambahkan lembabkan dan menghidrat semula kulit begi mengurangkan kedutan dan pengelupasan.

🌸Kulit normal : kulit normal kelihatan licin, halus serta mempunyai nada kulit yang sihat. Tekstur kulitnya halus dan porinya tidak ketara. Tumpuan untuk kulit normal adalah mengekalkan keseimbanganlembapan supaya kulit kekal sihat.
.
🌸Kulit berminyak : ciri-ciri kulit berminyak adalah ketara; porinya kasar dan kulit kelihatan berkilat. Sebumnya berlebihan menyebabkan pori tersumbat dan berjerawat. Tumpuannya adalah untuk mengawal penghasilan sebum dan membersihkan pori yang tersumbat dengan kotoran dan minyak berlebihan.
.
🌸Kulit kombinasi : jenis kulit ini agak lazim. Kulit jenis ini agak normal kecuali kawasan zon T adalah berminyak sementara kawasan lain di muka adalah kering atau normal.tumpuan bagi kulit jenis ini adalah memastikan kulit sihat dan seimbang dengan menghidratkan kawasan kering dan mengawal tempat yang berminyak.
.
“Bolehkah anda kenal pasti jenis kulit anda? Memilih produk penjagaan kulit yang betul dan focus pada regimen penjagaan kulit yang betul akan menghasilkan keputusan yang terbaik. Sekarang, marilah kita mengenal pasti satu regimen penjagaan kulit yang khusus untuk jenis kulit dan keperluan kulit anda.”

Need advice and free consultation...pm sis ok

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 23, 2017

Testimoni masalah Jerawat

 
 
Marykay testimoni

Marykay testimoni
Marykay testimoni
 

Siapa kata jerawat teruk macam ni takde jalan penyelesaiannya lagi dah? Dah tak ada harapan nak pulih balik?


 Ehemm, salah tuu. Kalau tak ade, takkan laa tiba-tiba bole ada testimoni mcm ni kan? Hehe. Sabar, jgn runsing. Setiap masalah, pasti ada jalan penyelesaian. Selagi kita tak cuba, kita tak tahu kan? Lagisatu, kene laa jd pengguna yg bijak, kene pilih produk yg betul, jgn pilih yg tutttttt.


Yapp! Mmg seronok bila dgr "kesan seawal 7hari dah pulih" tapi anda perlu tahu tak kandungan nya....


Proses pembaik pulih sel kulit sihat mengambil masa 28hari untuk pulih semula tau. So, cuba fikirkan yeee. Ingat, kulit kita ni nak pakai lama tauu.


Whatsapp sis untuk dapatkan consultasi untuk kulit anda.

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, January 21, 2017

Customer order, 15 January 2017

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


Limited Edition Skinvigorate Purple in the house😍

so far dah 10 customer grab Limited edition Skinvigorate cleansing brush ni tau! , For you information.. Hanya bulan Januari ni aje Skinvi Brush kuar warna purple so pas ni kuar wana putih.. so rugi nyeee kalau u all x grab dr sekarang..


Grab now coz stocks sangat-sangat limited! Sekelip mata je boleh sold out ok! . 
Jgn tunggu lama-lama pm@ dm sis now!!!


AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, January 19, 2017

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless

Mary kay Produk kecantikan



Mary kay Produk kecantikan



"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan consistency pakai Skincare Mary kay..Skin dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka bila dah bersih & sihat kan...


sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan 
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 16, 2017

Mary Kay Leadership Conference 2017

All Sales Director Mary Kay & Singapore berada di E & O Hotel Penang for 
Leadership conference 2017

 Yeahhhh






















 Antara wanita2 yang suka cantik, ada income & kerjaya...







       Bollywood Night..so fun and enjoyed




Favorite picture ... Bollywood family




Our team building activity during 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class