Wednesday, February 1, 2017

Limited Edition Skinvigorate Cleansing Brush

Selamat malam semua..🙋🏻🙋🏻


Malam ni sebelum tido jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan😃 .
jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..yg ni LIMITED EDITION ye warna purple, mmg nyesal habis korang kalau tak grab awal2😥

Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition



Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition




Keistimewaan #skinvigorate .

1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead di wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Membuang sel kulit mati
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .

Hanya letak je berus pd wajah.. Dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut seperti berada di SPA pulak.. Memang best👍🏼

Sape nak cuba berus comel ni .. Whatsapp akak skg

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment